دانلود فایل های دانشجویی , تحقیق ,مقاله , پاورپوینت و ...

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

pic3 pic11 pic12

عسل وفوایدآن

تحقیق درباره عسل وفواید آن فرمتword 15صفحه چکيده محتواي فايل: عسل  وفواید آن       عسل ماده شيرين و غليظي است که توسط زنبوران عسل از شهد گل گياهان جمع آوري شده و تغيير شکل مي يابد و سپس در داخل سلولهاي مومي کندو ذخيره مي شود. زنبوران به شهد، آنزيمي به نام اينورتاز، ساکاراز مي افزايند که باعث تغييرات شيميايي مهمي شده و در نتيجه قند بيشتري نسبت به شهد بدون آن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلودمقاله بررسي کامل نگاهي به چگونگي ثبت يک شرکت فرمتdoc

9صفحه نگاهي به چگونگي ثبت يک شرکت ر سال هاي اخير سياست هاي اقتصادي کشور در چهارچوب برنامه هاي توسعه اقتصادي به سوي خصوصي سازي گام بر مي دارد و واگذاري فعاليت ها به بخش خصوصي مستلزم آن است که افراد به تأسيس شرکت هاي مختلف مبادرت نمايند و با انجام فعاليت هاي تجاري در نظر گرفته شده باعث کاهش تصدي گري دولت در امور اقتصادي شوند اين مهم بر عهده اداره ثبت شرکت ها مؤسسات غير تجاري است تا شرکت ها با طي م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود مقاله رشته زمین شناسی با عنوان سنگ

دانلود مقاله رشته زمین شناسی با عنوان  سنگ دانلود مقاله رشته زمین شناسی با عنوان  سنگ سنگ از نظر زمين‌شناسان به ماده‌ي سازنده‌ي پوسته‌ و بخش جامد سست‌كره‌ي زمين گفته مي‌شود. سنگ‌ها از يك يا چند كاني درست شده‌اند و از نظر چگونگي پديد آمدن در سه گروه سنگ‌هاي آذرين، سنگ‌هاي رسوبي و سنگ‌هاي دگرگوني جاي مي‌گيرند. سنگ‌هاي آذرين از سرد شدن گدازه‌ي آتش‌فشان‌ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود مقاله رشته صنایع غذایی با عنوان رنگها در صنایع غذایی

دانلود مقاله رشته صنایع غذایی با عنوان رنگها در صنایع غذایی دانلود تحقیق رشته صنایع غذایی با عنوان رنگها در صنایع غذایی رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

مقاله با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور

مقاله با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور مقاله با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور سرزمين پهناور ايران  منابع آبي و خاكي فراواني را در خود جاي داده كه بخشي از آن براي كشاورزي چندان مناسب نبوده و هر نوع عمليات كشت و كار در آن نيازمند مديريتي تخصصي و آگاهانه است.بخش بزرگي از خاكها و حجم چشمگيري از كل منابع آبي موجود كشوربه درجات مختلف مبتلا به شوري هستند. بديهي است كه راه حل قطعي و دراز مدت براي خاكهاي شور چيزي جزء بهسازي آنها از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

مقاله با عنوان آبهاي زيرزميني حوزه بلغور

مقاله با عنوان آبهاي زيرزميني حوزه بلغور مقاله با عنوان آبهاي زيرزميني حوزه بلغور به منظور غلبه بر تمامي مشكلات و كمبودهاي موجود يك سري اقداماتي لازم است كه خوشبختانه اين معضلات به آساني قابل رفع مي باشد. در حال حاضر و براي سال هاي آتي، محدوديت دسترسي به آب، در مناطق خشك و نيمه خشك و حتي مرطوب وجود دارد. مسلما” مساله تامين آب در زير حوضه هاي خشك و نيمه خشك داراي جوامع روستايي كه كمبود آن به اقليم منطقه (بارش جوي كم و پراكنده و ن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان
تعداد صفحه(1):

آخرین محصولات فروشگاه