دانلود فایل های دانشجویی , تحقیق ,مقاله , پاورپوینت و ...

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

pic3 pic11 pic12

دانلودتحقیق درمورد بلانچینگ

دانلودتحقیق درمورد بلانچینگ فرمتword

4صفحه

 

بلانچینگ چیست؟

  اين روش را مي توان پاستوريزاسيون ميوه ها و سبزيها ناميدكه اصولا براي از بين بردن آنزيمهاي طبيعي به كار مي رود . چون انجماد فعاليت آنزيم ها را كاملا متوقف نمي كند ، بلانچينگ را معمولا قبل از يخ زدن سبزي و ميوه انجام مي دهند . همانطور كه در عمل پاستوريزه كردن مقداري از آنزيم ها غير فعال مي شوند ، در بلانچينگ نيز تعدادی از باكتري ها از بين مي روند . 

البته بهتر است كلمه پاستوريزاسيون را براي عملياتي كه مخصوص از بين بردن ميكربهاست به كاربرد .

نقش هاي مهم بلانچينگ عبارتند از :

  1. غير فعال كردن آنزيم ها و جلوگيري از تغيير طعم و بو ورنگ
  2. از بين بردن تعداد زيادي از ميكروبهاي موجود در سطح محصول
  3. تثبيت رنگ بعضي سبزيها مانند هويج
  4. شستن و جدا كردن گل و مواد خارجي
  5. خارج كردن هواي محبوس در بافت محصول
  6. از بين بردن طعم و بوي نا مطبوع خارجي هنگام يخ زدن سبزيها
  7. نرم شدن بافت ،كم شدن حجم و آسان كردن بسته بندي در كنسرو كردن اسفناج
  8. جدا كردن پوست بادام ، پسته و مغزهاي ديگر
  9.         شستن و جدا كردن نمك زيادي از گوشت شور و ماهي شور

مقاوم ترين آنزيم هايي كه بايد در بلانچينگ از بين بروند كاتالاز و پراكسيداز هستند ؛که با از بين رفتن آنها آنزيم هاي ديگر نيز بي اثر مي شو ند.

  بلانچينگ با روشها و دستگاههاي مختلف انجام مي شود كه متداول ترين آنها بلانچينگ با آب داغ يا آب جوش و بلانچينگ با بخار آب است . 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
1492_1950541_4695.zip11.9k





دانلود گزار ش کار تیتراسیون اسیدوباز

دانلود گزار ش کار تیتراسیون اسیدوباز فرمتword 12صفحه   تیتراسیون اسیدوباز: ﺁﺷﻨﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﺣﺠﻤﯽ ﻭ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﺗﯿﺘﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﻭﺗﯿﺘﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺳﯿﺪ ﻭﺑﺎﺯﺗﯿﺘﺮﺍﺳﯿﻮﻥﺭﻭﺷﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﺁﻥ ، ﻣﺤﻠﻮﻟﯽ ﺑﺎ ﻏﻠﻈﺖ ﻣﺸﺨﺺ ﺑﻪ ﻣﺤﻠﻮﻟﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﺗﺎ ﻭﺍﮐﻨﺶ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﯿﻦ ﺩﻭ ﻣﺎﺩﻩ ﺣﻞ ﺷﺪﻩ ﮐﺎﻣﻞ ﮔﺮﺩﺩ، ﺗﯿﺘﺮﺍﺳﯿﻮﻥ ﻧﺎﻣﯿﺪﻩ ﻣﯽﺷﻮﺩ.                    ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلودتحقیق درمورد کاربرد نانوتکنولوژی درکشاورزی وصنایع

دانلودتحقیق درمورد کاربرد نانوتکنولوژی  درکشاورزی وصنایع فرمتword   19صفحه مقدمه       رشد روزافزون جمعیت و کمبود مواد غذایی از یک سو و  نابودی بخش مهمی از منابع زیست محیطی کره زمین بدلیل استفاده بی رویه از سوی دیگر، لزوم تغییر نگرش جدی نسبت به مدیریت بخش کشاورزی در سطح جهانی را نمایان میسازد . طبق گزارش سازمان ملل متحد، حدود 900 میلیون نفر از جمعیت جهان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلودمقاله لاتین انتقاد گرایی وانتقادازطریق نظرات غذای صفحه Instagram غذاها ی رایج در میان مردم ایران(تحقیق درموردغذاها به زبان انگلیسی)

دانلودمقاله لاتین انتقاد گرایی وانتقادازطریق نظرات غذای صفحه  Instagram غذاها ی رایج در میان مردم ایران فرمتword به زبان انگلیسی   12صفحه Criticism and respond to criticism through comments of Instagram food page "cuisine" among Iranian people         This study examines speech act theory on criticism and responds to criticism among Iranian people w ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود مقاله 50نکته کلیدی در یادگیری زبان

دانلود مقاله 50نکته کلیدی در یادگیری زبان فرمتword 10صفحه   50نکته  کلیدی  در  یادگیری  زبان                             ۱ .  از  اشتباه  کردن  در  زبان  انگلیسی  نترسید .   با  اعتماد & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه