دسته بندی محصولات
آخرین محصولات فروشگاه
pic1 pic2 pic3

دانلود پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان فناوري هاي نوين در صنايع غذايي

دانلود پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان فناوري هاي نوين در صنايع غذايي

دانلود پاورپوينت رشته صنایع غذایی با عنوان فناوري هاي نوين در صنايع غذايي

فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون ׃

 اسیدیته وPH  ماده غذایی
 بر اساس فعالیت آبی ماده غذایی
 خصو صیت فیزیکی ماده غذایی
- ضریب انتشار گرمایی
- دانسیته محصول
- ضریب انتقال حرارتی
- گرمای ویژه در فشار ثابت    
- فرمولاسیون محصولات
- میزان آلودگی و بار میکروبی ماده غذایی                    

امروزه به دلایل زیر گرایش به استفاده از بسته های پلیمری و پلاستیکی می رود ׃

سبک بودن و کم هزینه بودن ؛
 قابلیت تثبیت فلز ؛
 قابلیت چاپ پذیری خوب ؛
 مقاومت به پارگی و سوراخ شدن ؛
 انعطاف پذیری در درجه حرارت پایین زیرا اکثر این پوشش ها در یخچال نگهداری می شوند؛
 سهولت درب بندی؛
مقاومت در برابر عبور طعم و بو و رطوبت.
و...
در 57 اسلايد
قابل ويرايش

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
FanavarieNovin_736001_8714.zip511k





پرفروش ترین محصولات